Medisch pedicure / pedicure Marken

Sandra Uidam Marken  |  Zorg goed voor je voeten, ze lopen de hele dag met je mee!
Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. De voet wordt gebruikt om te staan en voort te bewegen en is de basis van onze houding. Het dragen van oncomfortabele schoenen, het overmatig belasten of een afwijkende stand van de voet kan leiden tot een scala van klachten zoals eeltvorming, likdoorns of nagelproblemen. Deze problemen aan je voeten kunnen, op termijn, ook je houding veranderen. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig je voeten door een pedicure te laten verzorgen. Je voorkomt of verminderd hierdoor pijnklachten en problemen voor je lichaamshouding. Je kunt in de salon terecht voor een basis pedicure behandeling , maar ook voor specialistische medische pedicure behandelingen van de diabetische, reumatische en overige risico voeten (oudere voet, spastische voet en oncologische voet). In de salon wordt gewerkt met het merk Courtin op basis van Tea Tree Oil.

Methode Medisch Pedicure 

In de salon in Marken, wordt gewerkt met de nattechniek methode. Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld d.m.v waterspray wat als resultaat geeft dat de behandeling pijnloos en hygiënisch kan worden uitgevoerd. Zo kunt je optimaal genieten van je pedicurebehandeling.

Meer informatie of afspraak maken

Wil je meer informatie over de (medisch) Pedicure behandelingen, neem dan gerust telefonisch contact op 0299 601858 of 06-48413128. Ik ben graag bereid al je vragen te beantwoorden. Je kunt ook een bericht sturen via onderstaand contactformulier.

pedicure marken Sandra Uidam

Specialistische behandeling medisch pedicure

Tea Tree Oil