Schoonheidsspecialist Marken

Sandra Uidam is schoonheidsspecialist in Marken. In de salon kun je terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Je kunt om twee redenen naar de schoonheidsspecialist gaan. Voor de ontspanning en de rust en/of voor de problemen met je huid die je graag opgelost wilt hebben. In de salon stemmen we de producten en behandelingen af op je huidcondities en levensstijl. In een vriendelijke ambiance geniet je van de rust, aandacht en zorg.

In de salon wordt gewerkt met het merk Secrets van Janssen Cosmetics. Dit is een verzorgende lijn voor het gezicht en lichaam, bestaande uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit zoals aloë vera en chitosan. Deze producten op natuurbasis zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. In de salon zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk. Ook kun je terecht voor o.a. epileren, verven wimpers en wenkbrauwen en harsen.

Meer informatie of afspraak maken

Wil je meer informatie over de behandelingen van schoonheidsspecialist Sandra Uidam, neem dan gerust telefonisch contact op 0299-601858 of 06-48413128. Ik ben graag bereid al je vragen te beantwoorden. Je kunt ook een bericht sturen via onderstaand contactformulier. 

Gezichtsbehandeling schoonheidsspecialist Sandra Uidam

Heerlijk ontspannen bij de schoonheisspecialist

Logo janssen cosmetics
Gezicht reinigen schoonheidsspecialist Sandra Uidam
Verzorgingsproducten schoonheidsspecialist Sandra Uidam